AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE
Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.
Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.
Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.
A program célja, hogy tovább növelhessék a magyar alapanyagok és késztermékek, valamint a magyar termelői beszállítók számát. Az étterem kiemelten fontosnak tartja a hazai értékeket, ezért az elmúlt években egyre több magyar termelő alapanyagaival dolgozik konyháin és árusítja azokat a termékcsaládban - olvasható a közleményben.
Cégcsoportunknál eddig is szép számmal kerültek hazai alapanyagokból készült fogások a tányérokra, de hisszük, hogy számos olyan magyar termelő dolgozik még az országban, akik termékeiket büszkén mutatnák meg vendégeinknek. A programot ezért több - zöldség és gyümölcs, húsfélék, tejtermékek, egyéb háztáji finomságok, gabona vagy gabonafélék - termékkategóriában hirdetjük meg. Fontosnak tartjuk, hogy stabil és folyamatosan fejlődő vendéglátóipari szereplőként hosszútávon biztos üzleti partnerként beszállítóink mellett állhassunk, számukra megbízható és tervezhető bevételi forrást, valamint a rendszeres és folyamatosan beszállítás lehetőségével fejlesztési és fejlődési lehetőséget biztosítsunk. A minőségi alapanyagok iránti szenvedélyünk vezérli azt a vágyunkat, hogy a hazai lehetőségekből a legjobbat hozzuk ki. A termelőkkel való szoros együttműködés révén képesek leszünk biztosítani, hogy vendégeinknek a legjobbat kínálva minden egyes tányérunkra kerülő étel a lehető legfrissebb, legízletesebb alapanyagokból készüljön
- mondta el a programról Semsei Rudolf, az étteremcsalád tulajdonosa.
A hazai alapanyagok használata számukra nem csupán a frissesség és minőség záloga, hanem fontos lépés az ökológiai lábnyomuk csökkentése és a fenntartható célkitűzéseik elérése felé is, hiszen a hazai alapanyagok, termékek használatával jelentősen csökkenhet a szállításból adódó környezeti terhelésük is. A programban legalább 6 hónapos (tavasz-nyári étlap vagy ősz-téli étlap időszaka) időtartamra keresik beszállítói partnereiket, vagy várják olyan kistermelők jelentkezését, akik bár a 6 hónapos beszállítást nem tudják vállalni, de szívesen ajánlják termékeiket a 4-6 hetente megújuló chefajánlatokba.