Kistermelőktől venné az alapanyagot az ismert budapesti étterem
Magyar kistermelők hazai portékáit keresi a VakVarjú étteremcsalád VarjúGazda Éléskamrája programja.
Magyar kistermelők hazai portékáit keresi a VakVarjú étteremcsalád VarjúGazda Éléskamrája programja.
Mennyire számítanak hazainak azok az élelmiszerek, amelyeket nap mint nap fogyasztunk?
Súlyos gondokkal néz szembe a magyarországi almatermelés, nem jók a kilátások a jövőre nézve.
Különleges fajtateszteken bizonyíthatnak a biobúzák.
A SPAR nyitott az együttműködésre a hazai élelmiszer-előállítókkal.
Túl sok lett a hazai termék a polcokon.
A gyökérzöldségek nemcsak rendkívül táplálóak, de a konyhában is sokoldalúan felhasználhatók.
Ha néhány dologra odafigyelünk, sok hibát elkerülhetünk, amiért hálásak lesznek a növények is.
2025 augusztusában a magyar gazdák 22,7 százalékkal több traktort vettek, mint egy évvel korábban.
Korábban a magyar búza kiválónak számított, ma azonban a hazai termés döntő része már csak a kommersz kategóriába esik.
2025-ben lesz tizenegyedik éve, hogy a siófoki Portfolio Agrárszektor Konferencián kiosztjuk a Portfolio Agrárdíjakat.