Elképesztő, milyen zöldség termesztésébe kezdenek az ukránok
Cél, hogy a termelők számára olyan fajtákat kínáljanak, amelyek speciálisan a jelenlegi ukrán termelési környezetnek is képesek megfelelni.
Cél, hogy a termelők számára olyan fajtákat kínáljanak, amelyek speciálisan a jelenlegi ukrán termelési környezetnek is képesek megfelelni.
Fontos, hogy tudjuk, mi, mikor érett és van itt az ideje annak, hogy betakarítsuk.
Tejtermékeket nem célszerű az ajtóban tárolni, annak ellenére sem, hogy számos hűtőmodell kifejezetten erre a célra kialakított rekeszekkel rendelkezik.
A megfelelő szellőzés a fatárolóban kulcsfontosságú, hiszen a szabadon áramló levegő segíti a fa száradását.
Mi a különbség a feldolgozott és a hiper-feldolgozott élelmiszerek között? Tényleg óvatosnak kell lenni a vegán termékekkel?
Ha nem figyelünk oda eléggé, könnyen megromolhatnak, megpuhulhatnak a zöldségeink.
Óriási lehetőségek vannak benne.
Speciális növényi bevonattal helyettesítenék a zöldségek műanyag-csomagolását.
Fellendülőben a fagyasztott zöldségtermékek előállítása?
Most még nem késő cselekedni.
Nem kell mindent kapásból a hűtőbe tenni.
Ezeket nem árt tudni!
A korábbi 21-28 napról most 33 napra nőtt a bárányhús eltarthatósága.
Mutatjuk mikre érdemes odafigyelni.
A származás kérdése befolyásolja az értékesítési lehetőségeket.

Több gazda keresi az alternatív tápanyag-utánpótlást szolgáló készítményeket – mutatjuk, mit kell tudni róluk.
A kiskerti gyümölcstermesztés sikerének egyik alapja az adott fajokon belül a megfelelő fajták kiválasztása.
Kedvező együttállás született, rég áhított fejlesztések valósulhatnak meg itthon.
Jócskán elmaradt Európai Unió agrár-élelmiszeripari kereskedelmi többlete az idei év első hét hónapjában az előző év azonos időszakához képest.
Figyelmeztetnek a szakértők: nem mindegy, mit mivel keverünk a reggeli turmixban.