Óriás lehetőség: ingyenes programot hirdetnek a magyar sütőipari szereplőknek
A hűtési technológiákról tart szakmai programot az Agrárkamara.
A hűtési technológiákról tart szakmai programot az Agrárkamara.
A képzés résztvevői az elméletet gyakorlatba is átültették
Szakmai napot szervezett a kamara.
Hűtési technológiákkal ismerkedhetnek meg.
A likőrkészítés bemutatásával folytatódik a "Tanuljunk együtt!" programsorozat
November közepén a rozskenyérkészítésé a főszerep
Folytatódik a kamara "Tanuljunk együtt!" programsorozata.

A hatékonyságot növelő funkciókról nem, a kényelmi opciókról viszont hajlandóak lemondani a magyar gazdák.
Sok olyan étel van, melyek gyártásakor vagy otthoni elkészítésekor egy ponton szükség van az állagának a sűrítése.
Magyarországon is megjelent a digitalizáció új szintje: a mesterséges intelligencia nem csak lát, hanem ért is.
Az ecet az egyik legrégebben ismert és leggyakrabban használt élelmiszer-adalékanyag, egy egész iparág épül rá.
A statisztikák szerint egyetlen ország felel az európai tésztatermelés kétharmadáért.