Így nézhet ki a jövőben sok élelmiszer csomagolása? Durva lesz, ha bevezetik
Spanyol kutatók intelligens címkéje forradalmasíthatja az élelmiszerek nyomon követését.
Spanyol kutatók intelligens címkéje forradalmasíthatja az élelmiszerek nyomon követését.
A véletlen ütközések miatt növekvő űrtörmelék mennyiségét a tudósok 8-9 ezer tonnára becsülik az elmúlt években.
Gyapjas egereket hoztak létre a kutatók, amelyek jobban bírják a hideget, és bizonyíthatják a genetikai eljárások sikerességét.
A modern madarak testfelépítése a késő jura korszakban alakult ki, 20 millió évvel korábban, mint ahogyan azt a múltban ismerték.
Az Antarktisz jövőjéért aggódó tudósok sürgős cselekvésre szólítanak fel, melyről Ausztráliában tárgyaltak.
Környezetvédők és tudósok klímaminisztérium felállítását javasolják Ausztriában.
A barlangkutatók erre a felfedezésre biztos nem számítottak.
Hihetetlen.
Az új fajt Cretolixon alatumnak nevezték el.
Így állítanák talpra a természetet a kutatók.
Mindössze ennyit kellene tenni hozzá.
Konferenciát rendeztek a vízgazdálkodásról
Most már tudjuk, milyen volt az íze.
A bogarakat egy indonéz esőerdőben találták.
Az elmúlt évek tapasztalatai világosan mutatják, hogy a klímaváltozás gyökeresen alakítja át a magyar mezőgazdaság mindennapjait.
A mesterséges hús egy olyan élelmiszeripari termék, amelyet állati sejtekből állítanak elő laboratóriumi körülmények között.
A szakember szerint a szója a szemünk láttára írja át a hazai növénytermesztési szokásokat.
Ha néhány dologra odafigyelünk, sok hibát elkerülhetünk, amiért hálásak lesznek a növények is.
A gyökérzöldségek nemcsak rendkívül táplálóak, de a konyhában is sokoldalúan felhasználhatók.
Kukorica vagy kalászos után vetett kalászosokban a Fuzárium fajok szaporító képletei a talajban felszaporodhatnak, elsősorban a talajban található növényi maradványokon telelnek át.
A KUHN Optimer rövidtárcsa nagy munkaszélességgel, stabil mélységtartással és alacsony vonóerőigénnyel kínál hatékony, gazdaságos tarlóhántást.