Szerették a lengyelek a magyar biosört

agrarszektor.hu
Tizenötezer vendéget vonzott a lodzi Natura Food élelmiszeripari vásár.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Idén Magyarország volt a díszvendége a lengyelországi Lodzban hatodik alkalommal megrendezett Natura Food élelmiszeripari vásárnak, ahol az egyetlen magyar biosör, az Alakor most nemzetközi közönség előtt is bemutatkozhatott.

Az októberben megrendezett, háromnapos, közel 300 kiállítót felvonultató eseményt mintegy 15 ezren látogatták meg.
Magyarországról mintegy húsz, tanúsított biotermékeket gyártó élelmiszeripari kisvállalkozás volt jelen a kiállításon. Az Alkobeer projektet, amelynek az Alakor biosör is egyik terméke, a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. képviselte a közösségi standon. A résztvevők nem csupán a biosör, de a szintén hazai fejlesztésű tételtanúsítási és QR-kód alapú termék-nyomonkövetési rendszer iránt is élénken érdeklődtek.


A termék forgalmazása iránt lengyel, olasz és holland kereskedők is érdeklődtek.


A közösségi stand tervezését, építését a Vidékfejlesztési Minisztérium finanszírozta. A magyar delegációt Tóth Katalin, a szakminisztérium parlamenti, társadalmi és nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára vezette.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?