Ismét magyar vezetőt választottak az európai farmerek

agrarszektor.hu
Ismét alelnökének választotta Kis Miklós Zsoltot, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) általános alelnökét az Európai Farmerek Szövetségének (COPA). A NAK az egész hazai agrárium szempontjából is jelentős eseménynek tartja, hogy a COPA újraválasztotta Kis Miklós Zsoltot egyik alelnöki posztjára.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A COPA szeptember 25-i elnökségi ülésén választotta ismét alelnökének Kis Miklós Zsoltot - közölte a NAK. Kis Miklós Zsolt a NAK alelnöki tiszte mellett a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztési államtitkári posztját is betölti

Az egyéni gazdálkodók legbefolyásosabb európai szintű érdekképviseletének elnöke a dán Martin Merrild lett. A szervezet alelnöki posztjait 2015-2017 között hatan, Kis Miklós Zsolt, az ír Eddie Downey, az olasz Roberto Moncalvo, a francia Henri Brichart, a lett Maira Dzelzkalēja és az osztrák Franz Reisecker töltik be.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?