Itt a nagy siker - Magyar film tarolt a fesztiválon

agrarszektor.hu
Egy magyar film kapta a 31. Agrofilm nagydíját, de a Globál menü című alkotás mellett a német Guardians of Potato (A burgonya őrzői) című filmet is díjazták. A nemzetközi filmfesztiválon 5 nap alatt 30 filmet vetítettek Nyitrán és más helyszíneken. A mezőgazdasági témákat boncolgató alkotások a legújabb élelmiszer-ipari trendeket és globális kérdéseket mutatták be a nézőknek.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A magyar Globál menü című filmet jutalmazták a 31. nemzetközi Agrofilm nagydíjával - közölte az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO). A magyar alkotás mellett a német Guardians of Potato című filmet is díjazták, ez utóbbi produkció Osiris-díjat kapott.

Az Agrofilm egy olyan nemzetközi filmfesztivál, amely megpróbálja a mezőgazdasági témákat érthetővé és főleg szórakoztatóvá tenni. A nézők így megismerhetik a legújabb élelmiszeripari trendeket és globális kérdéseket, például a klímaváltozás hatásait, földfoglalást, a természeti erőforrásaink csökkenését.

Hogyan leszünk képesek élelmezni 9 milliárd embert 2030-ban?
A díjnyertes Globál menüt Novák Tamás rendezte. A film középpontjában a világ élelmezési problémái állnak.

A fesztivált Nyitrán rendezte meg a Szlovák Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Minisztérium, a Nyitrai Országos Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Centrum és a FAO. Idén az Agrofilm 5 napján 30 filmet vetítettek, a műsorra tűzött alkotásokat csaknem 100 beküldött pályázatból választották ki.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?