Schobert Norbi beszólt a Nestlének és az Unilevernek is (videó)

agrarszektor.hu
Élesen bírálja Schobert Norbert fitnesztréner a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségét (MDOSZ), mert állítása szerint az MDOSZ bojkottot szervezett annak megakadályozására, hogy Update-cége részt vehessen az itthoni egészségvédelmi szűrőprogramban. A szakmai, etikai és erkölcsi okokkal indokolt bojkotthoz csatlakozott két multicég, az Unilever és a Nestlé is. Schobert Norbert Facebook-videójában a vétó kapcsán "kartellről és lobbiról" beszél.

Facebook videót tett közzé Schobert Norbert, mert szerinte a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ) bojkottot szervezett azért, hogy Update-cége ne lehessen az itthoni egészségvédelmi szűrőprogramban egyik főtámogatója. Az MDOSZ a Blikk szerint a programot koordináló bizottságban jelezte, hogy szakmai, etikai és erkölcsi okokból kiszáll, ha a Schobert-cég főtámogató lesz. A szövetség bojkottjához Schobert Norbert szerint többek között csatlakozott két multicég, a Nestlé és az Unilever is.

A fitnesztréner videójában "kartellnek, lobbinak" minősítette a lépést. Nem tartja normálisnak, hogy az MDOSZ kiemelt partnere és fő támogatója az édességgyártók szövetsége. Ez olyan, mintha "a tüdőgyógyászok szövetségének a Marlboro lenne a főtámogatója" - fogalmaz a fitnesztréner.

Schobert Norbert ezt a videót tette közzé a Facebookon.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Sustainable World 2023
A fenntarthatóság szükséges szektorsemleges lépés!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Találkozzunk június 8-án Balatonfüreden!
BUDAPEST - Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!
Ingyenes rendezvény június 6-án!
EZT OLVASTAD MÁR?