Schobert Norbi beszólt a Nestlének és az Unilevernek is (videó)

agrarszektor.hu
Élesen bírálja Schobert Norbert fitnesztréner a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségét (MDOSZ), mert állítása szerint az MDOSZ bojkottot szervezett annak megakadályozására, hogy Update-cége részt vehessen az itthoni egészségvédelmi szűrőprogramban. A szakmai, etikai és erkölcsi okokkal indokolt bojkotthoz csatlakozott két multicég, az Unilever és a Nestlé is. Schobert Norbert Facebook-videójában a vétó kapcsán "kartellről és lobbiról" beszél.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Facebook videót tett közzé Schobert Norbert, mert szerinte a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ) bojkottot szervezett azért, hogy Update-cége ne lehessen az itthoni egészségvédelmi szűrőprogramban egyik főtámogatója. Az MDOSZ a Blikk szerint a programot koordináló bizottságban jelezte, hogy szakmai, etikai és erkölcsi okokból kiszáll, ha a Schobert-cég főtámogató lesz. A szövetség bojkottjához Schobert Norbert szerint többek között csatlakozott két multicég, a Nestlé és az Unilever is.

A fitnesztréner videójában "kartellnek, lobbinak" minősítette a lépést. Nem tartja normálisnak, hogy az MDOSZ kiemelt partnere és fő támogatója az édességgyártók szövetsége. Ez olyan, mintha "a tüdőgyógyászok szövetségének a Marlboro lenne a főtámogatója" - fogalmaz a fitnesztréner.

Schobert Norbert ezt a videót tette közzé a Facebookon.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?