Olasz pályázat agrárinnovációk számára

agrarszektor.hu
Agrár-innovációk számára hirdetett pályázatot az ENSZ Iparfejlesztési Szervezetének olasz nemzeti irodája (UNIDO-ITPO) “Innovatív ötletek és technológiák az agrár-élelmiszer szektorban" címmel. A pályázatokat április 10-ig lehet benyújtani.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az idei kiírást az UNIDO-ITPO az Olasz Nemzeti Kutató Tanáccsal (CNR) és a "Seeds&Chips" elnevezésű globális élelmiszer innovációs csúccsal (Global Food Innovation Summit) együttműködve hirdette meg.

A pályázatra április 10-ig lehet jelentkezni.


A felhívás célja, hogy díjazza a leginnovatívabb technológiákat és ötleteket az élelmiszer- és az agrár-szektorban. A győztesek meghívást kapnak az "Élelmiszerbiztonság a fejlődő országokban" elnevezésű programra, amely az egyik legfontosabb rendezvény a 2017-es Seeds &Chips csúcson. A résztvevőknek lehetőségük lesz szakmai és pénzügyi kapcsolatok kialakítására a területen tevékenykedő cégekkel, nemzetközi intézményekkel, üzleti inkubátorokkal és befektetési alapokkal.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?