2024. július 27. szombat Olga, Liliána

Olasz pályázat agrárinnovációk számára

agrarszektor.hu
Agrár-innovációk számára hirdetett pályázatot az ENSZ Iparfejlesztési Szervezetének olasz nemzeti irodája (UNIDO-ITPO) “Innovatív ötletek és technológiák az agrár-élelmiszer szektorban" címmel. A pályázatokat április 10-ig lehet benyújtani.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Az idei kiírást az UNIDO-ITPO az Olasz Nemzeti Kutató Tanáccsal (CNR) és a "Seeds&Chips" elnevezésű globális élelmiszer innovációs csúccsal (Global Food Innovation Summit) együttműködve hirdette meg.

A pályázatra április 10-ig lehet jelentkezni.


A felhívás célja, hogy díjazza a leginnovatívabb technológiákat és ötleteket az élelmiszer- és az agrár-szektorban. A győztesek meghívást kapnak az "Élelmiszerbiztonság a fejlődő országokban" elnevezésű programra, amely az egyik legfontosabb rendezvény a 2017-es Seeds &Chips csúcson. A résztvevőknek lehetőségük lesz szakmai és pénzügyi kapcsolatok kialakítására a területen tevékenykedő cégekkel, nemzetközi intézményekkel, üzleti inkubátorokkal és befektetési alapokkal.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31