Új sajtkrémet dob piacra heteken belül a Kőröstej

agrarszektor.hu
Két héten belül megtalálható lesz a boltok polcain a Kőröstej Csoport új terméke, az üveges Hajdú sajtkrém. A tégelyes krémmel a cég a tömlős sajt nehéz tárolását és felbontását szeretné kiküszöbölni.

Akár már két hét múlva elérhető lesz a boltokban a Kőröstej Csoport új terméke, az 50 grammos kiszerelésű, mini üveges Hajdú sajtkrém. Az új termékkel a tömlős sajtokat szeretné kiváltani a cég, és a tégelyes kiszereléssel a tömlős sajtok felbontási és tárolási problémáit is megszüntetik - mondta az agrárszektor.hu-nak Riad Naboulsi a Kőröstej Csoport tulajdonosa a 12. Coop Rally.

A cég szinte minden évben piacra dob legalább két új sajtot, idén a Serpenyős & Grillsajt volt az egyik ilyen termékük - tette hozzá. A vállalat már túl van azon az árválságon, amely a tejszektort sújtotta, ezt az állapotot azonban csak folyamatos fejlesztésekkel, beruházásokkal, valamint új termékek bevezetésével lehet fenn tartani. Az üveges Hajdú sajtkrém is ennek az eredménye, ugyanis azon kívül, hogy praktikus lesz, az ára nem lesz magasabb, mint egy tömlős sajté, függetlenül attól, hogy az üvegnek vannak költségei - közölte a tulajdonos.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubileumi, 10. Agrárszektor konferenciánkat rendezzük meg idén!
Budapest Economic Forum 2022
Jön a Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája,
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Átfogó kép a hazai gazdasági helyzetről - ingyenes gazdasági fórum a helyi vállalatoknak.
Sustainable World 2022
A Portfolio jövő vállalatainak szóló konferenciája - fenntarthatóság, ESG, zöld pénzügyek,
EZT OLVASTAD MÁR?