Szolgáltató központot nyitott a kamara Kalocsán

agrarszektor.hu
Kalocsán nyitott meg ötödik szolgáltató központját a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A közeljövőben újabb központot nyitnak Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Szolgáltató központot nyitott a NAK Kalocsán - derül ki a köztestület közleményéből. A Bács-Kiskun megyei településen - a falugazdászi körzetközponttal egy épületben - tájékoztatási és tanácsadási szolgáltatásokat is biztosítanak a gazdálkodóknak és a vállalkozásoknak, külső szakmai partnerek bevonásával.

Az első NAK-os szolgáltató központ Hajdúböszörményben nyílt meg 2016 decemberében, míg a továbbiakat Sárváron, Gödöllőn és Sárbogárdon létesítették. A következő héten pedig Karcagon nyitnak hasonló központot.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?