Jön a meggyes-citromos és bodzás-citromos Soproni Radler

agrarszektor.hu
A 100 százalékban magyar árpából készülő Soproni után itt a kizárólag hazai meggyet és bodzát tartalmazó Soproni Radler.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

Tavasszal kerülnek a boltokba azok a meggy-citrom, illetve bodza-citrom ízű, alkoholos és alkoholmentes sörök, amelyekhez kizárólag Magyarországon termett meggyet és bodzavirágot használ fel a Heineken Hungária. A holland leányvállalat beszállítóinak jelenleg 85 százaléka magyar - hangzott el a társaság beszállítói együttműködések témában megrendezett fórumán.

A Heineken Hungária 1990 óta építi tudatosan a beszállítói kapcsolatait Magyarországon. Nemcsak az alapanyagokat szerezik be honi termelőktől, hanem a fejlesztésekbe és a fuvarozásba is bevonják az itteni vállalkozókat. Előbbire példa a Soproni Óvatos Duhaj, melynek hidegkomlózásához a magyar Flowsystems komlórakétáját használták fel. Utóbbira példa a soproni Kovács Trans 2000 Kft., amelyik 1990 óta partnere a Heinekkennek, részben ennek köszönhetően tudott egyszemélyes vállalkozásból 33, korszerű kamionból álló flottát építeni.

Nagy István, az agrártárca parlamenti államtitkára kiemelte: "A magyar kormány - a kis és középvállalkozások mellett - a hazai gazdaság fontos, nélkülözhetetlen szereplőiként tekint a nemzetközi nagyvállalatokra. Ezek nem csupán segítenek kijutni a magyar vállalkozásoknak az európai piacokra, hanem egész szektoruk modernizációját is előmozdítják."

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Elsősorban felelős partnerekre van szükség (x)

A TRM Pro Kft. a Zensteel® építőipari lemeztermékeivel az egyik meghatározó magyar gyártó. Célja, hogy területén a mezőgazdasági vállalkozók egyik legstabilabb partnere legyen.

KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?