Jön a meggyes-citromos és bodzás-citromos Soproni Radler

agrarszektor.hu
A 100 százalékban magyar árpából készülő Soproni után itt a kizárólag hazai meggyet és bodzát tartalmazó Soproni Radler.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Tavasszal kerülnek a boltokba azok a meggy-citrom, illetve bodza-citrom ízű, alkoholos és alkoholmentes sörök, amelyekhez kizárólag Magyarországon termett meggyet és bodzavirágot használ fel a Heineken Hungária. A holland leányvállalat beszállítóinak jelenleg 85 százaléka magyar - hangzott el a társaság beszállítói együttműködések témában megrendezett fórumán.

A Heineken Hungária 1990 óta építi tudatosan a beszállítói kapcsolatait Magyarországon. Nemcsak az alapanyagokat szerezik be honi termelőktől, hanem a fejlesztésekbe és a fuvarozásba is bevonják az itteni vállalkozókat. Előbbire példa a Soproni Óvatos Duhaj, melynek hidegkomlózásához a magyar Flowsystems komlórakétáját használták fel. Utóbbira példa a soproni Kovács Trans 2000 Kft., amelyik 1990 óta partnere a Heinekkennek, részben ennek köszönhetően tudott egyszemélyes vállalkozásból 33, korszerű kamionból álló flottát építeni.

Nagy István, az agrártárca parlamenti államtitkára kiemelte: "A magyar kormány - a kis és középvállalkozások mellett - a hazai gazdaság fontos, nélkülözhetetlen szereplőiként tekint a nemzetközi nagyvállalatokra. Ezek nem csupán segítenek kijutni a magyar vállalkozásoknak az európai piacokra, hanem egész szektoruk modernizációját is előmozdítják."

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?