Ezek a legjobb törkölypálinkák 2019-ben Magyarországon: itt a toplista!

agrarszektor.hu
Öt magyar törkölypálinka került be idén a Pálinkakiválóságok Könyvébe, amelyből három a TOP Pálinkakiválóság címet is megkapta. A legjobb törkölypálinkák között találunk 5000-7500 forintos árkategóriába tartozókat, de akadnak 7500-10000 forint körüli áron mozgók is.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A Pálinkakiválóságok Könyve 2019-ben 22 pálinkaház 93 tételét gyűjtötte egybe, 2014-es megjelenése óta pedig több mint 500 pálinka különlegességet sorakoztatott fel. Idén 54 tétel került a Pálinkakiválóságok közé és 39 tétel nyerte el a TOP Pálinakiválóság címet. A Nemzeti Pálinkakiválóság Program célja a földrajzi árujelző-oltalommal rendelkező pálinka és törkölypálinka fogyasztási kultúrájának minőségi szintre emelése, illetve a termék népszerűsítése a hazai és a külföldi piacokon.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. 
A legjobb törkölypálinkák 2019-ben
Prémium - Tokaji sárgamuskotály törkölypálinka 2010 - Agárdi Pálinkafőzde - TOP Pálinkakiválóság
Érlelt Néró törkölypálinka - Brill Pálinkaház - TOP Pálinkakiválóság
Syrah törkölypálinka - Brill Pálinkaház - TOP Pálinkakiválóság
Cabernet franc törkölypálinka - Gong Pálinkaház - Pálinkakiválóság
Cserszegi fűszeres törkölypálinka - Spiritus Primus - Pálinkakiválóság

A 2019-es Pálinkakiválóságok Könyvébe idén öt törkölypálinka került be. Hármat a TOP Pálinkakiválóságok közé, kettőt pedig a Pálinkakiválóságok közé választottak. A pálinkák között találunk 5000-7500 forintos árkategóriába tartozókat, de akadnak 7500-10000 forint körüli áron mozgók is. 

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?