Végre egy kifizetődő növény Magyarországon

Végre egy kifizetődő növény Magyarországon

Stabil és jövedelmező a káposzta termesztése, de fontos odafigyelni a termesztés során több szempontra is annak érdekében, hogy a termelő sikert érjen el. Az Agrárszektor videós csapata a Pest megyei Bugyiban járt Versegi Viktor termelőnél, aki megmutatta a földjét és beszélt a gazdálkodás részleteiről. A videóban megszólal Márton Zoltán, a Malagrow szaktanácsadója is, aki a tápanyagutánpótlás fontosságáról, az egyes növekedési fázisokban fontos tennivalókról beszélt.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Komoly egy hektárra vetített befektetéssel jár a káposzta termesztése, de ha valaki jól csinálja, stabil piacot jelent neki a nagybani felvásárlás, amelyet jól kiegészít a kereskedelmi láncok és a feldolgozók kereslete is. A termelésben ugyanakkor fel kell készülni az időjárás viszontagságaira, az értékesítésben pedig az import jelenthet kihívást a szereplőknek. Az Agrárszektor csapata Bugyiban járt Versegi Viktor káposztatermelőnél, emellett Márton Zoltánnal, a Malagrow szaktanácsadójával is beszélgettünk a termesztéssel kapcsolatos fontos tudnivalókról:

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?