TOP 10 közé került egy magyar pezsgő a világ egyik legnagyobb versenyén

TOP 10 közé került egy magyar pezsgő a világ egyik legnagyobb versenyén

agrarszektor.hu
Komoly bravúrt ért el a Hungaria Rosé Extra Dry Franciaországban, hiszen egymást követő ötödik évben is aranyérmet nyert a világ egyik legjelentősebb pezsgőversenyén, az Effervescents du Monde-on. Emellett a megmérettetés legjobb tételeit felsorakoztató TOP 10-es listára is újra felkerült a magyar különlegesség. Ez így egyben magyar pezsgőnek még soha nem sikerült.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az említett pezsgőt stílusosan játékos gyümölcsösség jellemzi. Tisztaságában egymásra találnak a könnyed üdeség jegyei és a „dögös” buborékok. Friss savai, átható, üde, ribizlis málna zamata, mélyrózsaszín tónusa és krémes utóíze tökéletes kombinációt alkotnak, amit a bíráló bizottság is kiemelt. A november 28-30. között Burgundiában megtartott eseményen 19 országból, összesen 470 tételt mért össze a 80 nemzetközi hírű szakértőkből álló zsűri - olvasható a közleményben.

EZ IS ÉRDEKELHET

Úgy hiszem, hogy az ötödik győzelmünk a Törley csapatmunkájának a diadala is. Óriási öröm számunkra, hogy ismét bizonyítottuk, a Hungaria Rosé Extra Dry nemcsak népszerű, de olyan minőséget képvisel, hogy a pezsgővilág elitjéhez tartozik. A győzelem pedig arról is árulkodik, hogy a palackos erjesztés egyedülálló technológiában milyen elképesztő kincsek és lehetőségek rejlenek

- nyilatkozta Molnár Réka Kata, a Hungaria márkamenedzsere.

Rendkívüli büszkeséggel tölti el szakmai csapatunkat a történelmi eredmény. Hatalmas nyomás nehezedett vállunkra az idei nevezés kapcsán, hiszen szerettük volna sorozatban az 5. aranyérmet is megszerezni a versenyen. Az elvárásnak mindenképpen szerettünk volna megfelelni, ám pontosan tudtuk ez mennyire nehéz feladat. Az újabb siker egy nagyon komoly csapatmunka eredménye, ha csupán a „szűk” szakmai stábot nézzük, akkor is mintegy 70 ember precíz munkája kellett a győzelemhez. A pezsgőrajongóknak azt tudjuk ígérni, hogy ezt az elkötelezettséget visszük tovább évjáratról évjáratra, mert számunkra a pezsgő szerelem és életforma

- mondta Koczuba Róbert pezsgőmester.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?