2021. július 30. péntek Judit, Xénia

Hírek - Élelmiszer

Elképesztő rekord! Felfoghatalan összegért kelt el a világ legdrágább whiskyje

A világ legdrágább háziasítatlan maláta whiskyje lett egy nagyon ritka, 1926-os évjáratú 60 éves Macallan skót whisky, amely 1,452 millió fontért kelt el a Sotheby's csütörtöki londoni árverésén.
 
 

Az eddigi rekordot egy palack skót whiskyért szintén egy 1926-os évjáratú Macallan skót whisky tartotta, amelyért tizenegy hónapja 1,2 millió fontot fizettek egy londoni árverésen. A 60 éves Macallan skót whisky része volt a világ egyik legértékesebb whiskygyűjteményének, amely a 460 palackból áll. A gyűjtemény egy amerikai whisky-rajongóé volt.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

A világ legdrágább skót whiskyjét a Sotheby's a whiskyk "Szent Gráljaként" írta le. Új tulajdonosnának kilétét az aukciósház nem hozta nyilvánosságra.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu