Ez lehet az új sláger - Jön a lekvárral töltött kolbász

agrarszektor.hu
Málnadzsemmel töltött kolbásszal próbálja meghódítani a fogyasztókat egy walesi vállalkozó, aki a félig fánk, félig kolbász terméket Dausage néven forgalmazza. Állítólag olyan híres ételfúziók inspirálták a különlegesség megalkotásában, mint a félig croissant, félig fánk cronut, vagy a félig muffin, félig croissant cruffin.

Tombola és értékes nyeremények az Agrárszektor 2025 konferencián!

Tombolával és értékes nyereményekkel várjuk az Agrárszektor konferencia résztvevőit az esemény 2. napjának végén! FŐNYEREMÉNY: Az AXIÁL Kft. felajánlásából a szerencsés nyertes egy Fűnyírótraktor Portland Hawk H9212RD-rel lesz gazdagabb!

Szerezze meg jegyét most még Early Bird áron a december 3-4. között megrendezésre kerülő siófoki Agrárszektor 2025 konferenciára, ahol kistermelők és fiatal gazdák most 64.900 Ft + áfa összegért vehetnek részt az év egyik legnagyobb és legrangosabb agráreseményén! 

Édes dzsemekkel kínálja a kolbászokat az a férfi, aki a közelmúltban dobta piacra termékeit Angliában - írja az edition.cnn.com. A walesi vállalkozó szerint a Dausage néven forgalmazott élelmiszer kitalálását a cronut és a cruffin sikeres fúziója ösztönözte, illetve az, hogy szerinte a húsok nagyon finom ízt kapnak az édes dzsemektől és lekvároktól.

Jelenleg még csak málna- és eperdzsemmel töltött kolbászokat lehet tőle vásárolni, de a jövőben több ízt is kipróbálna. A húsokat ugyanis sokszor ízesítik édes, szokatlan hozzávalókkal, mint például a bárányt mentával, vagy a kacsát szilvaszósszal, ezért logikusnak véli a további kombinációk kipróbálását is.

Egyelőre még csak kisebb vásárokon lehet megkóstolni a málnás kolbászt, de a vállalkozó később szeretne a nagyobb élelmiszerláncokban is megjelenni. Szerinte a szkeptikus fogadtatás ellenére az emberek szeretik a furcsa hibridet, ezért lenne a termékre igény.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
EZT OLVASTAD MÁR?