2021. október 16. szombat Gál

Hírek - Élelmiszer

Innovációra éhesek a fiatal gazdák

Stratégiai partnerségi megállapodást írt alá a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége - AGRYA és a Bayer Hungária Kft. Az együttműködő felek szerint a fiatal gazdálkodóknak is szükségük van az új, innovatív technológiai megoldásokra.
 
 

Az együttműködési megállapodást Kesjár Kamilla, az AGRYA társelnöke és Tora Péter, a Bayer Crop Science üzletágának vezetője írta alá a szövetség konferenciáján. A felek deklarálták, hogy a mezőgazdaságnak innovatív technológiákra van szüksége. A Bayer többek között információ-szolgáltatást nyújt a fiatal gazdálkodóknak a növényvédelmi és vetőmag-használati eljárások alkalmazásában.

Ha felkészülten akar nekivágni a 2018-as agrárévnek, ha első kézből, a hazai agrárszektor meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől és döntéshozóitól szeretne választ kapni a hazai mezőgazdaságot érintő legfontosabb és legaktuálisabb kérdésekre, jöjjön el az Agrárium 2018 Konferenciára, ahol az elsőrangú szakmai program mellett a kiváló kapcsolatépítési lehetőségeké a főszerep.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu