Karcagon is szolgáltató központot nyitott a kamara

agrarszektor.hu
Karcagon nyitotta meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) az ország hatodik kamarai szolgáltató központját. Itt tájékoztatási és tanácsadási szolgáltatást kaphatnak a gazdálkodók. A kamara a napokban indította el az országos szaktanácsadói hálózatát is.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

EZ IS ÉRDEKELHET
Hatodik szolgáltató központját nyitotta meg Karcagon a NAK - írja közleményében a köztestület. Az új központban - a falugazdászi körzetközponttal egy fedél alatt - többek közt tájékoztatási, tanácsadási szolgáltatásokat is biztosítanak a gazdálkodóknak és a vállalkozásoknak, külső szakmai partnerek bevonásával. 2016 decemberében Hajdúböszörményben nyílt meg a NAK első szolgáltató központja, majd Sárváron, Gödöllőn, Sárbogárdon és végül a múlt héten Kalocsán a következő.

Az agrárkamara a napokban indította el országos szaktanácsadói hálózatát. Ennek keretében a jövőben mintegy hetven kamarai szaktanácsadó ingyenesen nyújt csoportos, illetve egyéni szaktanácsadást.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?