Leállt a világ legnagyobb Nutella-gyára: elárulták, lesz-e áruhiány a boltokban

agrarszektor.hu
Leállt a világ legnagyobb Nutella-gyára - adta hírül az index.hu a The Local francia kiadására hivatkozva. A világ teljes nutella-mennyiségének negyedét megtermelő normandiai Nutella-gyárban ideiglenesen leállt a termelés, mert probléma volt a termék egyik összetevőjével.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A francia gyár olasz tulaja, a Ferrero szerdán közölte, hogy "elővigyázatosságból" döntöttek a termelés leállítása mellett, de azt is megjegyezték, hogy a fogyasztóknak nem érdemes izgulniuk a Nutella vagy más Ferrero-termékek minősége miatt, mert azokat nem érinti az a hiba, ami miatt leállították a termelést.

Közeleg az évkezdet egyik legjelentősebb agráreseménye, a március 7-i kecskeméti Agrárium 2019 konferencia. Tudni akarja, hogyan juthat hozzá az idei agrártámogatásokhoz és mennyi támogatást igényelhet? Hogyan változik a minden gazdálkodót érintő hazai földügyi szabályozás? A legfontosabb támogatási, jogszabályi és piaci változásokról kaphat fontos szakmai és gyakorlati információkat a szakpolitika, a közigazgatás és az üzleti élet csúcsvezetőitől, illetve első számú döntéshozóitól a március 7-i kecskeméti Agrárium 2019 konferencián.
Egyelőre annyit mondhatunk, hogy a boltokban lévő termékeinket nem érinti a döntésünk, és a partnereink ellátásában nem lesz fennakadás"

 - nyilatkozta a Ferrero francia leányvállalata. A francia gyárban a termelést a minőségellenőrök szokásos vizsgálatát követen állították le, ugyanis a Nutellában és a Kinder Buenóban is megtalálható egyik hozzávalóval nem volt minden rendben. Többet a közlemény nem kívánt elárulni. A vizsgálat elvileg már a hét végére lezárul, és ez követően derül majd ki, hogy mikor indul újra a termelés.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 19. 11:33