2019. augusztus 23. péntek Bence

Hírek - Élelmiszer

Mennyibe kerül a magyar bor Kanadában? Leleplező fotó

Közel kétszer annyiba kerül Montrealban a magyar Oremus Pincészet 2016-os Mandolás Furmintja, mint amennyiért Magyarországon meg lehet vásárolni. Míg Kanadában több, mint 6500 forintért árulják a 0,75 literes palackot, addig a Bortársaság honlapján ugyanezt a bort 3850 forintért lehet megvásárolni.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A kanadai Montrealban is nagy népszerűségnek örvendenek a magyar borok - tájékoztatta az agrárszektor.hu-t egyik olvasónk. A tokaj-hegyaljai régióban gazdálkodó Oremus Pincészet 2016-os Mandolás Furmintja is megvásárolható egyes boltokban, Kanadában azonban egy 0,75 literes palackot 30,25 kanadai dollárért lehet megvenni, ami 6580 forintnak felel meg. 

Jön az év egyik legnagyobb agráreseménye! Agrárszektor Konferencia november 28-29-én. Az agrárium legforróbb témái két napban. Gazdák, agrár- és élelmiszeripari vállalkozók, döntéshozók, szakpolitikusok egy helyen és időben, csak a siófoki Agrárszektor Konferencián!

 

Fotó: Gilányi Viktória, Montréal

 

Ezzel szemben Magyarországon a Bortársaság üzleteiben ugyanezért a palack borért mindössze 3850 forintot kell fizetni. Ez azt jelenti, hogy Montrealban közel kétszer annyiba kerül az Oremus furmintja, mint nálunk.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu