2020. június 5. péntek Fatime

Hírek - Élelmiszer

Pályázatokat jelentet meg az Agrármarketing Centrum

Az agrárágazattal kapcsolatos rendezvények szervezésének és kommunikációjának támogatására jelentet meg három pályázatot az Agrármarketing Centrum (AMC). A 90 millió forintos keretösszegű kiírásokon utófinanszírozású, vissza nem térítendő pályázati támogatást lehet elnyerni, maximum a teljes költségvetés 50 százalékáig. A beadási határidő egységesen május 22.
 
 

Első körben 90 millió forintos keretösszeggel három pályázatát jelenteti meg az AMC a jövő héten. A szeptember 15-ig, Magyarországon megvalósuló rendezvényekre és a hozzájuk kapcsolódó marketing kommunikációs feladatokra lehet elnyerni utófinanszírozású, vissza nem térítendő pályázati támogatást, maximum a teljes költségvetés 50 százaléka mértékében.

50 millió forintos költségkeretből a nagyközönségnek szóló, kisméretű, helyi és regionális rendezvényeken és fesztiválokon a hazai termelőket és termékeiket promótáló feladatokhoz nyerhető forrás. A pályázati összeg 500 ezer és 2 millió forint közötti lehet.

30 millió forintos keretösszegből a nagyközönséget célzó, országos jelentőségű rendezvények és vásárok hazai termelőket és termékeiket szolgáló promóciós feladatainak ellátásához 2–5 millió forint közötti támogatási összeg nyerhető.

10 millió forintos keretből pedig a szakmai közönséghez szóló, elsősorban tudástranszfer célú rendezvényekre (például konferenciákra és a hozzájuk kapcsolódó marketingkommunikációs feladatok elvégzésére) szerezhető támogatás. Ennek mértéke 500 ezer és 1 millió forint közötti lehet..

A pályázatok beadási határideje egységesen május 22. A nyertes pályázóknak a támogatásban részesített tevékenység megvalósításán túl az idei Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) népszerűsítését célzó megjelenési lehetőségeket is biztosítaniuk kell.

Az elszámolások október 2-i határideje után (az elszámolás jóváhagyását követő 30 napon belül) fizetik ki a nyerteseknek a számukra megítélt támogatási összeget. A pályázatok kapcsán további információ az AMC honlapján érhető majd el.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu