2019. október 19. szombat Nándor

Hírek - Élelmiszer

Újabb pályázat indul bormarketingre

125 millió forint áll rendelkezésére azoknak a pályázóknak, akik jelentkeznek az Agrármarketing Centrum (AMC) újfent meghirdetett, magyar borok és hazai borkultúra népszerűsítésére kiírt pályázatára.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A kormányzat közleménye szerint a támogatás vissza nem térítendő és utófinanszírozású, mértéke 70 százalék is lehet. Az AMC, azaz az Agrármarketing Centrum a Vidékfejlesztési Minisztérium keretein belül működő szervezet, mely idén kibővítette a kiírási feltételeket, hogy minél több sikeres kezdeményezés jöhessen létre - számol be a kreativ.hu.

A támogatásra szánt forrás felhasználásával a borászatok helyi, regionális helyi, regionális rendezvényeken, fesztiválokon, vásárokon, valamint országos rendezvényeken vehetnek részt, de a kiírás kisebb összegekkel - minimum félmillió, maximum három millió forinttal - támogatja a profilba illeszkedő marketingtevékenységet is helyi, regionális rendezvényeken, fesztiválokon, vásárokon, valamint országos rendezvényeken vehetnek részt, de a kiírás kisebb összegekkel - minimum félmillió, maximum három millió forinttal - támogatja a profilba illeszkedő marketingtevékenységet is.

Az AMC korábban 100 millió forintot hirdetett meg erre a célra. A pályázatok leadási határideje 2012. márc.31, a programokat pedig 2010. június 30-ig kell megvalósítani

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu