2020. május 29. péntek Magdolna

Hírek - Élelmiszer

Újabb pályázat indul bormarketingre

125 millió forint áll rendelkezésére azoknak a pályázóknak, akik jelentkeznek az Agrármarketing Centrum (AMC) újfent meghirdetett, magyar borok és hazai borkultúra népszerűsítésére kiírt pályázatára.
 
 

A kormányzat közleménye szerint a támogatás vissza nem térítendő és utófinanszírozású, mértéke 70 százalék is lehet. Az AMC, azaz az Agrármarketing Centrum a Vidékfejlesztési Minisztérium keretein belül működő szervezet, mely idén kibővítette a kiírási feltételeket, hogy minél több sikeres kezdeményezés jöhessen létre - számol be a kreativ.hu.

A támogatásra szánt forrás felhasználásával a borászatok helyi, regionális helyi, regionális rendezvényeken, fesztiválokon, vásárokon, valamint országos rendezvényeken vehetnek részt, de a kiírás kisebb összegekkel - minimum félmillió, maximum három millió forinttal - támogatja a profilba illeszkedő marketingtevékenységet is helyi, regionális rendezvényeken, fesztiválokon, vásárokon, valamint országos rendezvényeken vehetnek részt, de a kiírás kisebb összegekkel - minimum félmillió, maximum három millió forinttal - támogatja a profilba illeszkedő marketingtevékenységet is.

Az AMC korábban 100 millió forintot hirdetett meg erre a célra. A pályázatok leadási határideje 2012. márc.31, a programokat pedig 2010. június 30-ig kell megvalósítani

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu