Megnyílt a Zöld Forrás pályázat, milliókra pályázhatnak a civilek

agrarszektor.hu
Összesen 116,6 millió forintra pályázhatnak civil szervezetek a Vidékfejlesztési Minisztériumtól. A Zöld Forrás pályázatból egy-egy szervezet maximum 3 millió forint támogatást kaphat, a pénzt a Nemzeti Környezetvédelmi Program céljainak megvalósítására kell fordítania.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Ilyen például a hulladékképződés csökkentése, a környezettudatos szemlélet erősítése, az ökoszisztéma értékeinek megőrzése, vagy a kedvenc állatok okozta környezetvédelmi és természetvédelmi problémák megelőzése.

A civil szervezetek kiemelkedő szerepet vállalnak abban, hogy teljesüljenek a környezetvédelmi program célkitűzései, a Zöld Forrás pályázat ezt a feladatvállalást segíti. A vidékfejlesztési tárca a pályázat egyszerűsítése és gyorsítása érdekében annak előkészítésébe is bevonta a zöld civil szervezetek képviselőit. A VM célja, hogy a Zöld Forrás segítségével a hazai zöld civil szervezetek és önkénteseik minél hatékonyabban hozzájáruljanak a Kárpát-medence környezeti és természeti értékeinek megőrzéséhez.

A pályázati forrásból a Magyarországon bejegyzett, környezet- és természetvédelmi céllal és/vagy feladattal létrejött közhasznú vagy kiemelkedően közhasznú fokozattal rendelkező társadalmi szervezet, alapítvány kaphat. Olyan szervezetek pályázhatnak, amelyek a tavalyi évről közhasznúsági jelentést fogadtak el. Pályázni a felhívás megjelenését követő 30 napon belül lehet elektronikusan vagy postai úton.

Beadási határidő: 2011. augusztus 24. 24:00

(Vidékfejlesztési Minisztérium Sajtóirodája)

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 26. 13:31