Újraindulnak a földárverések Magyarországon: elárulta a kormány a terveit

Újraindulnak a földárverések Magyarországon: elárulta a kormány a terveit

agrarszektor.hu
Izgalmas év elé néz a magyar mezőgazdaság több szempontból is. A Portfolio Checklist adásában éppen egy izgalmas témán, a parlament előtt lévő földcsomagon volt a fókusz, illetve szóba kerültek a januártól árverésen értékesítendő területek is. A csomaggal kapcsolatban Andréka Tamás, az Agrárminisztérium közigazgatási államtitkára fejtette ki gondolatait, a műsor második részében pedig Szabó Levente, a KITE Zrt. vezérigazgatója beszélt több mindenről is, például az ellátásbiztonság és a fenntarthatóság szempontjainak érvényesüléséről az agráriumban. Hollósi Dávid, az MKB Bank és a Takarékbank Agrár- és Élelmiszeripari Üzletágának ügyvezető igazgatója pedig értékelte a siófoki Portfolio Agrárszektor 2022 Konferenciát.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?