Újraindulnak a földárverések Magyarországon: elárulta a kormány a terveit

Újraindulnak a földárverések Magyarországon: elárulta a kormány a terveit

agrarszektor.hu
Izgalmas év elé néz a magyar mezőgazdaság több szempontból is. A Portfolio Checklist adásában éppen egy izgalmas témán, a parlament előtt lévő földcsomagon volt a fókusz, illetve szóba kerültek a januártól árverésen értékesítendő területek is. A csomaggal kapcsolatban Andréka Tamás, az Agrárminisztérium közigazgatási államtitkára fejtette ki gondolatait, a műsor második részében pedig Szabó Levente, a KITE Zrt. vezérigazgatója beszélt több mindenről is, például az ellátásbiztonság és a fenntarthatóság szempontjainak érvényesüléséről az agráriumban. Hollósi Dávid, az MKB Bank és a Takarékbank Agrár- és Élelmiszeripari Üzletágának ügyvezető igazgatója pedig értékelte a siófoki Portfolio Agrárszektor 2022 Konferenciát.

HOLNAP JÖN AZ AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA 

Fenntarthatóság és innováció az agráriumban

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is! Még nem késő regisztrálni!

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?