2023. január 30. hétfő Martina, Gerda

Újraindulnak a földárverések Magyarországon: elárulta a kormány a terveit

agrarszektor.hu
Izgalmas év elé néz a magyar mezőgazdaság több szempontból is. A Portfolio Checklist adásában éppen egy izgalmas témán, a parlament előtt lévő földcsomagon volt a fókusz, illetve szóba kerültek a januártól árverésen értékesítendő területek is. A csomaggal kapcsolatban Andréka Tamás, az Agrárminisztérium közigazgatási államtitkára fejtette ki gondolatait, a műsor második részében pedig Szabó Levente, a KITE Zrt. vezérigazgatója beszélt több mindenről is, például az ellátásbiztonság és a fenntarthatóság szempontjainak érvényesüléséről az agráriumban. Hollósi Dávid, az MKB Bank és a Takarékbank Agrár- és Élelmiszeripari Üzletágának ügyvezető igazgatója pedig értékelte a siófoki Portfolio Agrárszektor 2022 Konferenciát.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?