2023. január 30. hétfő Martina, Gerda

Sorsdöntő pillanat előtt a magyar gazdák: sok forog kockán, rajtuk múlik, lépnek-e

agrarszektor.hu
Az idei év a műtrágyaszektort is jelentősen próbára tette, nem voltak könnyű helyzetben az ágazat szereplői. A Portfolio Agrárszektor 2022 Konferencián, Siófokon felvett Portfolio Checklist adásában Csont Dávid, a Nitrogénművek kereskedelmi vezérigazgató-helyettese beszélt a műtrágyapiac helyzetéről és kilátásairól. Az adásban arról is szó volt, hogy miért lehet a jelen piaci körülmények között logikus lépés az agrárium szereplői számára előre bevásárolni műtrágyából. Továbbá Harsányi Zsolt, az Axiál Kft. tulajdonos-ügyvezetője számolt be főként az agrárium fenntarthatósági és termelékenységi szempontjairól.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten,Google Podcasten és a többi nagy podcast platformon és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?