Magyar biotechnológiai terjeszkedés az USA-ban

agrarszektor.hu
Leányvállalatot alapított az USA-ban Közép-Európa egyik vezető biotechnológiai vállalkozásaként számon tartott szegedi Solvo Zrt. - számol be az Agromonitor.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Berend Oosterhuis üzletfejlesztési igazgató elmondta, a terjeszkedésre a megnövekedett piaci igények miatt volt szükség, ami az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyezési Hatóság (FDA) új szakmai irányelvének köszönhető. Eszerint a gyógyszerkutató cégek gyógyszerkölcsönhatás tanulmányaik során kötelesek a transzporterfehérjéket is vizsgálni, a piacon pedig a Solvo Zrt. jelent meg elsőként ilyen tesztrendszerrel. Az egyre nagyobb verseny miatt szükséges a közvetlen jelenlét az USA-ban - mondta az igazgató az MTI-nek.

A zömében magyar tulajdonú Solvo Zrt. 1999-ben alapult, és elsősorban az USA, az EU és Japán régióiban értékesít. A földrajzi akadályok leküzdése céljából a cég most amerikai leányvállalatot hoz létre, főként amerikai munkavállalókkal.

A Solvo Zrt. foglalkoztatotti létszáma több mint kilencven, a cég 38 országban szolgálja ki többek közt a világ húsz legnagyobb gyógyszergyárát (összesen mintegy 400 ügyfelet), tavalyi összbevétele átlépte az egymilliárd forintot, és idén is árbevételének 50 százalék körüli növekedésre számít.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

A sebesség minden, csak nem állandó (x)

A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.

Támogatott tartalom

Fagykár után (x)

Az előző hetekben érkezett lehűlés miatt a helyenként fellépő fagy erőteljes károsodást okozott a növényeinkben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?