Elképesztő géporgia vette kezdetét Pesten! (rengeteg fotó)

agrarszektor.hu
Milliónyi férfi álmának tárgya tart most találkozót.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A legújabb, a legnagyobb, a legmodernebb, a legerősebb, a leggyorsabb, a legszebb, és folytathatnánk még a sort, mezőgazdasági gépek gyültek össze a 32. AgromashExpo agrárgép-kiállításon Budapesten.

Nézzék végig képes összeállításunkat és ízelítőnket a kiállításon található gépekből.

A kiállítás megnyitójáról és Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter nyitóbeszédéről készült összefoglalónkat IDE kattintva olvashatják.

Több kiállítás is nyílt egyszerre
Az AGROmashEXPO és az AgrárgépShow mellett - ahol 7 pavilonban összesen 270 kiállító mutatkozik be - társkiállításként idén újra megnyílt a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet szakkiállítás is. Az idei bemutatóra rekordszámú, 40 pályázat érkezett a termékfejlesztési díjpályázatra, melyek közül 14 termék nyert díjat. A hazai termékfejlesztésért járó különdíjat a Natur Agro Hungária Kft. talajkondicionálója kapta. A nemzetközi termékfejlesztési különdíjat a Pioneer Hi-Bred Magyarország Kft. hibridkukorica vetőmagja érdemelte ki. A kiállítások február elsejéig látogathatóak a Hungexpón.


De jöjjenek máris a gépóriások

(Némely képen, az arányok érzékeltetése érdekében, elrejtettünk egy-két látogatót)
Fotók: Agrárszektor.huNEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?