Csúcsbeállítás a CLAAS-nál: itt a 35 ezredik JAGUAR silózó

agrarszektor.hu
Legördült a napokban a gyártósorról a 35 ezredik CLAAS JAGUAR silózó a németországi Harsewinkelben. A CLAAS a fokozódó verseny ellenére több mint 50 százalékos részesedéssel továbbra is vezeti a silózó gépek világpiacát.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

A napokban elkészült, 653 lóerős 960-as JAGUAR rekordot állított fel a CLAAS silózók történetében. Ez volt a 35 ezredik gép az első önjáró silózó 1973-as legyártása óta.

A vontatott silózás technikája Bad Saulgau-ból származik, az első önjáró silózót pedig Harsewinkelben szerelték össze. A 30 ezredik JAGUAR 2011 novemberében, a 35 ezredik pedig az idén március 25-én gördült le a németországi gyártósorról.

A CLAAS silózók gyártása három üzem munkájának eredménye. A szecskázó egység, az ORBIS és RU kukorica adapter, a DIRECT DISC direktvágó adapter és a PICK UP rendfelszedő Bad Saulgau-ból származik. A hajtott hidak, a szemroppantók, a hajtóművek és a különböző szelepek Paderbornban készülnek. A JAGUAR-t pedig Harsewinkelben szerelik össze. A gyártási szezonban 100 szerelő akár 9 darab JAGUAR-t is elkészíthet naponta.

A mostani dátum azt is jelenti, hogy a CLAAS a silózó gépeket már negyvenkét évi gyártja. Bár a piacon a verseny egyre élesebb, a cég több mint 50 százalékos részesedéssel továbbra is vezető szerepet tölt be - közölte a bajai központú Axiál Kft.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Hitelezés 2023
Az emelkedő kamatkörnyezet hatása a hitelpiacra és a bankszektorra.
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap.
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?