Ezek most a magyar gazdák kedvenc traktorai: itt a lista

Ezek most a magyar gazdák kedvenc traktorai: itt a lista

agrarszektor.hu
2020 szeptemberében a magyar gazdák 40 százalékkal több traktort vettek, mint egy évvel korábban, 2018 kilencedik hónapjához képest pedig közel 14 százalékkal több traktor talált gazdára most. A legkapósabb traktormárka szeptemberben a John Deere volt, amelyből 53-at adtak el a hónapban, a második helyen a Polaris végzett, amelyből 40 darabot, 29-el többet értékesítettek most az egy évvel korábbi 11-hez képest. A népszerűségi listán harmadik a New Holland, negyedik a Claas, ötödik pedig a Fendt volt az év kilencedik hónapjában.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

2020 szeptemberében az öt legnépszerűbb traktormárka Magyarországon a John Deere, a Polaris, a New Holland, a Claas és a Fendt voltak - derül ki a carinfo.hu adataiból. John Deere-ből 53-at adtak el szeptemberben, míg Polarisból 40-et, ami 29 darabbal több, mint tavaly ugyanekkor. New Hollandból, Claasból és Fendtből is többet vásároltak most a gazdák, mint egy évvel korábban. Előbbiből 24-et, Claasból pedig 21-et adtak el, mindkét márkából 10-el több traktor talált gazdára most szeptemberben, mint tavaly. 2020 kilencedik hónapját tekintve szinte nem volt olyan márka, amelyből ne nőtt volna az eladások száma a tavalyi adatokhoz képest. 

2020 szeptemberében összesen 266 traktor talált gazdára Magyarországon, ami az egy évvel ezelőtti mennyiséghez képest 40 százalékos növekedést jelent, 2019 szeptemberében ugyanis 190 traktor kelt el. 2018-hoz képest szintén nőtt az eladások száma idén, hiszen akkor 234 traktort adtak el. Érezhetően változott a vásárlási kedv az előző hónaphoz képest, hiszen augusztusban mindössze 180 traktor kelt el. Idén eddig 2268 traktor talált gazdára, a tavalyi év első kilenc hónapjában azonban 2394, ami 5,3 százalékkal több eladott gépet jelent. 

Címlapkép forrása: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?