Itt a KITE legújabb dobása: ez komoly segítség lehet rengeteg gazdának

Itt a KITE legújabb dobása: ez komoly segítség lehet rengeteg gazdának

agrarszektor.hu
2022. május 5-6-án rendezték a Hódmezővásárhelyi KITE Napokat a Kutasi úti alközpontban. A kiállítás fókusza arra irányult, hogy miben tudnak segíteni partnereiknek a digitális átállás pályázat megvalósítási időszakában. A rendezvényen egy ünnepélyes gépátadásra is sor került, illetve a gépkiállítás mellett a KITE speciális szakmai kiegészítő rendezvényekkel is szolgált a partnereknek, a cég a komplex megoldásokat nyújtó Precíziós Gazdálkodási Rendszerüket tárta a nagyközönség elé egy bemutató keretében, valamint alkatrészes és szervizes after-sales prezentációt is tartottak.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Az első napon egy bemutatóval egybekötött sajtótájékoztatóra is sor került, melyen Kiss Sándor a KITE Zrt. gépkereskedelmi üzletágának kereskedelmi igazgató-helyettese vezette körbe a megjelenteket.

A COVID-19 utóhatása és a szomszédunkban kialakult háború a beszállítói láncokban további fennakadásokat okoznak, melynek hatása napjainkban is folyamatosan érezhető. Ezek következményei a megnyúlt szállítási határidők, melyek akár a megszokott idő többszörösei is lehetnek. Az alapanyag-, energia-, humán jellegű és szállítási költségek növekedése beépül a gyártók áraiba, melyeknek egyenes következménye a folyamatos áremelés. Az árfolyamváltozások és a finanszírozási költségek is ugyanezt az irányt erősítik egyidejűleg. Ezeknek a hatásoknak a csökkentésére a KITE Zrt. lehetővé teszi az előre készletezést és a korai nagy volumenű előrendelést, mellyel csökken a szállítási határidők hossza. Mindemellett a "Mezőgazdaság digitális átállásához kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatása" pályázattal kapcsolatos beruházás esetén a korábbi megvalósítás is lehetséges a gazdálkodóknak. A KITE Hiteliroda saját egyedi megoldásokkal várja a beruházni szándékozókat, kedvező finanszírozási feltételt biztosítva

 - nyilatkozta Kiss Sándor, a rendezvényről szóló bemutatón.

EZ IS ÉRDEKELHET

A sajtótájékoztató egy ünnepélyes gépátadással ért véget, melynek keretében a Gorzsai Zrt. vezetője, Gyapjas Károly átvette a gazdaság 35. John Deere gépének, egy S790-es kombájnnak a kulcsait. A betakarító gép az állatállomány takarmánytermelésének feladataiban teljesít majd és a silókukorica learatásában játszik szerepet - írja közleményében a KITE.

Címlapkép forrása: KITE Zrt.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?