Itt a Honda legújabb dobása: ez a fűnyíró a Ferrarit is lenyomja

agrarszektor.hu
A Honda olyan fűnyíróval állt elő, ami 6 másodperc alatt gyorsul százra és legyorsulja a Ferrari egyes modelljeit is. A gépet kaszkadőr próbálta ki egy versenypályán, és a fűnyíróval elérte a 178 km/h-s sebességet. A kérdés már csak annyi, hogy valóban szükség-e van-e bárkinek egy ilyen gyors fűnyíróra.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Honda Mean Mower V2 márkájú fűnyírója szeretne bekerülni a Guiness Rekordok Könyvébe a nem mindennapi gyorsulásával, ugyanakkor valóban profin vág füvet is - írja a CNN. A gyártó Jessica Hawkins kaszkadőrt kérte fel, hogy tesztelje le a fűnyírót, aki egy német versenypályán ment vele két kört. A legmagasabb elért sebesség 110,5 mérföld/óra volt, ami azt jelenti, hogy a fűnyíró 178 km/h sebességet ért el. A traktorszerű karosszériába 4 hengeres, 200 lóerős motort építettek, és állítólag képes a 240 km/h-s sebességre is. 

A Honda legjobbra pontozott fűnyíróinak átlagos sebessége 4 mérföld óránként, ami 6 km/h-t jelent. Ha belegondolunk, az bőven elég egy vasárnap délutáni fűnyíráshoz, főleg ilyen melegben. Sokáig az első Honda Mean Mower tartotta a leggyorsabb fűnyíró rekordját még 2014-ből, ez a gép 186 km/h sebességgel száguldott, de rá egy évre letaszították a trónról, mert egy norvég férfi olyan fűnyírót épített, ami 214 km/h-val tudott menni. 

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?