2021. szeptember 22. szerda Móric

Hírek - Gépek

Itt a John Deere legújabb dobása: ennek sok gazda fog örülni

Szoftverfrissítést adott ki a John Deere a negyedik generációs 4600 CommandCenter érintőképernyőihez. A nagy mezőgazdasági gépgyártó a 20-3-as frissítésével már az önjáró takarmánybetakarító kombájnok is használhatják a Machine Sync funkciót arra, hogy a jobboldali, a baloldali vagy a közvetlenül a gép mögé csatlakoztatott kocsit töltsék fel a learatott terménnyel.
 
 

A John Deere legújabb szoftverfrissítésének köszönhetően a Machine Sync alkalmazható más, közvetlenül vágott speciális növények, például burgonya vagy hagyma betakarításakor is. Ez utóbbira akkor lesz lehetőség, ha a betakarító felszerelést John Deere traktor mögé kötik, és közvetlenül, egy szintén John Deere traktor által is húzott kocsiba rakodják a növényeket, írta meg a Future Farming.

A frissítés előtt a gazdák a John Deere Machine Sync segítségével automatizálhatták a kombinált kirakodási folyamatot a gabona betakarítása során, így a betakarításra vagy más gépi funkciókra összpontosíthattak. A Machine Sync felgyorsítja a betakarítási műveleteket, miközben csökkenti a szemveszteséget és a stresszt a kombájn és a gabonaszekér kezelőin.

A felhasználók mostantól a növények szélesebb körénél, magasabb automatizáltsági szinten élvezhetik mindazon előnyöket, amelyeket a Master Sync a gabonák betakarítása során kínál nekik

– mondta John Mishler, a John Deere precíziós mezőgazdasági technológiáinak marketingvezetője.

(A cikkben szereplő képek a John Deere tulajdonát képzik.)

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu