2020. július 4. szombat Ulrik

Hírek - Gépek

Sokan megcsodálták ezeket a gépszörnyeket (fotók)

Valóságos gépszörnyeket vonultattak fel a versenyzők a hétvégi hajdúböszörményi Traktorhúzó Európa-kupán. Az eseményen több kategóriában is győztest hirdettek.
 
 

Light Modified kategóriában a futamot a dán Black Power csapat nyerte, megelőzve a holland Double Screamin' és a belga Mad Max Stage V istállókat. Mivel ez volt a sorozat zárófutama, végső győztest is hirdettek. A bajnoki címet a Double Screamin' szerezte meg a Black Power és a Mad Max Stage V előtt.

 


Vasárnap a Prostock kategória futamát tartották, amelyen az „igazi" traktorokhoz némileg jobban hasonlító erőgépek vettek részt. A Traktorhúzó Európa-kupa hajdúböszörményi viadalát a nagy esélyes dán John Deere 2 csapat nyerte, második helyen a finn Mad-Croc Energy (Valtra) végzett, míg a dobogó alsó fokára a dán Bredahl Brothers Red Line (Ford) versenyzője állhatott fel.

 


Összetettben szintén a John Deere 2 csapata lett az első. Ők tehát a bajnokok, megelőzve két holland gárdát, az Extreme Temptationt (Case IH) és a Rockyt (International Harvester, IH).

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu