2019. augusztus 20. kedd István

Hírek - Karrier

Ez a cool: traktoros tortát süt a tehenészlány

Elsa Tyndall sütizőt nyitott a szülei tehenészetének közelében, Írországban. A helybeliek a csodájára járnak, mert egy kis kreativitással bármilyen torát megsüt. Például traktorosat, teheneset, bárányosat is. A helybéli gazdák imádják.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Ami Budapest belvárosában megszokott, az Írország vidéki részén akkora szenzáció, hogy még az újságok is írnak róla. Elsa Tyndall ugyanis önmaga egyedül tanult meg különleges tortákat készíteni, mostanra sorban állnak hozzá a megrendelők, hogy születésnapokra, keresztelőkre nekik is készítsen valami különleges formájút. 

Forrás: thatsfarming.com
“Mindig is ez volt a szenvedélyem, hogy finomakat süssek; figyeltem az anyukámat és a nagymamát, hogyan csinálják, nekem ez volt a természetes"

 - magyarázta a helyi lapoknak a hölgy, aki a középiskola elvégzése után kezdett el hobby szinten sütögetni, mostanra pedig ez vált a foglalkozásává. Legutóbb három és fél napig készített egy farmtémájú, traktoros-kutyás születésnapi tortát egy helybeli gazdálkodó 60. születésnapjára.

Forrás: thatsfarming.com

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu