Hozzám jössz? - Ezt véste a precíziós gazda a kéthektáros kukoricatáblába

Hozzám jössz? - Ezt véste a precíziós gazda a kéthektáros kukoricatáblába

agrarszektor.hu
Méghogy a gazdákban nincs romantikus hajlam!? A Google maps tavaly óta őrzi egy szerelmes leánykérés nyomát. A 32 éves német fiatalembernek igen mondtak, idén nyáron házasodnak, és már útban van a baba is.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Gießen mellett gazdálkodik az a 32 éves fiatalember, aki a precíziós kukoricavetésnek köszönhetően 20 méteres betűkkel írta fel a táblába a leánykérés ikonikus mondatát: Hozzám jössz feleségül? Steffen Schwar tavaly május végén aztán egy kis drónozásra hívta ki a barátnőjét, Katharinát. Természetesen ekkor már a gyűrű is ott lapult a zsebében. Amikor a lány meglátta a magasból összeálló képet, azonnal igent mondott.

Március 3-án rendezi meg Agrárium 2020 című évindító konferenciáját Kecskeméten a Portfolio Csoport. Az esemény napirendjére tűzi azokat a legfontosabb idei támogatási, jogszabályi, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásokat, amelyek ismeretére az agrárgazdaság szereplőinek feltétlenül szükségük lehet az eredményes gazdálkodáshoz. A konferencia a gyakorlatias szempontokat figyelembe véve ad választ a gazdasági döntéseknél felmerülő fontos kérdésekre. Ha tájékozott akar lenni az új évben, ne hagyja ki az Agrárium 2020 konferenciát március 3-án Kecskeméten!

A vicc az, hogy Steffen nem számított arra, hogy a leánykérésnek mások is szemtanúi lesznek. Az, hogy a Google is megjeleníti és hosszan megőrizni ezt a pillanatot, csak akkor derült ki számára, amikor Kanadában élő nagynénje jelezte: rájuk keresett a világtérképen, és megtalálta a légifotót.

Katharina és Steffen idén nyáron házasodnak össze. A baba már útban is van.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 19. 11:33