Maradj otthon! Kampányt indít a Portfolio Csoport

Maradj otthon! Kampányt indít a Portfolio Csoport

agrarszektor.hu
2020. március közepén nem túlzás kijelenteni, hogy a koronavírus globálisan a legnagyobb hatású eseménye a 2001 szeptemberét követő korszaknak. A veszély valódibb, mint valaha gondoltuk volna, ellenszer egyelőre nincs (de magyar kutatók is részt vesznek a fejlesztésében).

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A helyzet súlyos: egész Európában megállt a gazdasági növekedés, olyan meghatározó iparágak állnak a csőd szélén, mint a légi közlekedés vagy a turizmus, leálltak a nagy autógyárak, a részvényindexek mélyrepülésben vannak, a forint árfolyama rekordalacsony szintre zuhant, és valós veszély, hogy Magyarországon is több tízezren veszítik el munkahelyeiket.

Egy dolgot tehetünk azért, hogy megállítsuk a vírus terjedését, és ezzel a gazdaság mélyrepülését: otthon kell maradnunk.

Szerkesztőségünk és teljes cégcsoportunk március 13-a óta home office-ban dolgozik. A Portfolio Csoport hírportáljait - Agrárszektor, Portfolio, Pénzcentrum, HelloVidék - a nappalinkból vagy a konyhánkból szerkesztjük. A folyamatos otthonlét embert próbáló feladat, sokunknak hiányzik a pezsgő céges, szerkesztőségi élet, de most ezt kell csinálni.

Bár esetünkben könnyűnek tűnik az otthonról dolgozás, ez nem feltétlenül van így minden munkakörben. Mi korábban is voltunk néha home office-ban, de egy-egy ember egy-két napos otthonról dolgozása nem mérhető össze azzal, amikor mindenki otthon van.

Tudjuk, tapasztaljuk, hogy nem könnyű, de arra kérünk mindenkit, hogy ha teheti, maradjon otthon.

A senior korosztály a legveszélyeztetettebb, de fontos kiemelni, hogy a koronavírus egyáltalán nem csak az időseket fenyegeti: a globális példa azt mutatja, hogy 20-30 évesek is fekszenek a kórházakban. A Portfolio Csoport 21 éve működik, kollégáink közül sokan 15-20 éve dolgoznak együtt.

Mi is egymást erősítjük, töretlenül hiszünk az összefogásban, a tudatosságban, és hiszünk abban, hogy hamarosan véget ér ez, a mindannyiunk számára embert próbáló időszak is. A nap 24 órájában dolgozunk, híroldalaink természetesen folyamatosan beszámolnak a legfrissebb fejleményekről és a gazdasági, pénzügyi hatásokról: a küldetésünk az, hogy folyamatosan, a lehető legalaposabban tájékoztassuk olvasóinkat.

Köszönjük, hogy most is minket olvastok, és kérjük, maradjatok otthon!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?