Ez durva: milliós szerszámokkal törne be a kertészeti ágazatba a nagy divatmárka

agrarszektor.hu
A kertészkedés mindig is megnyugtató, bizonyos nyugodt méltóságot sugárzó tevékenység volt. A kertjét ápoló emberhez pedig a megfontolt, önmagával és a természettel harmóniában levő személy képét társítjuk. A Dior új termékének, egy kertész készletnek köszönhetően viszont immáron az elegáns és a stílusos jelzőket is hozzákapcsolhatjuk az előbbi képhez. Ezzel az összecsukható kerti székkel, valamint a hozzá tartozó kézi ásóval és gereblyével úgy kertészkedhetünk, ahogy korábban még soha!

A szettet Kim Jones tervezte, mégpedig Christian Dior virágok és kertek iránti szeretetének emléket állítva. A készlet alapja egy bézs vagy fekete borjúbőrből készült összecsukható szék, amely a ház ikonikus Saddle táskájára utal. A Saddle táska íves formái zsebként jelennek meg a széken, amelyet egy akasztó és egy palládiumból készült Dior márkajelzés egészít ki - olvasható Hypebeast oldalán.

Idén is év végi díjeső az agráriumban - Nevezzen és nyerjen Ön is!

Idén nyolcadik alkalommal hirdeti meg a Portfolio Csoport rangos agrárdíjas pályázatát, amelynek célja, hogy egy-egy évben díjazni lehessen a legkiemelkedőbb agrárgazdasági teljesítményeket. A november 30. -december 1-i kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencián az ágazat szereplői az Év női agrárvállalkozója díjat, az Év fiatal agrárszakembere díjat, az Év kertészete díjat, az Év állattenyésztője díjat, az Év növénytermelője díjat, az Év agrárinnovációja díjat, az Év agrárberuházása díjat és a Portfolio Agrárgazdaságért díjat nyerhetik el. A rangos díjakat - amelyeket a november 30-i szakmai program zárásaként, ünnepélyes keretek között adunk át - színvonalas szakmai zsűri ítéli oda. A díjakra a hazai agrárgazdasági élet bármely szereplője pályázhat, illetve javasolhat jelölteket. A Portfolio a nevezéseket az agrarszektordijak@portfolio.hu e-mail címen fogadja 2022. július 31-ig. A jelentkezésekhez, illetve a nevezésekhez egy űrlapot kell kitölteni és beküldeni, amely a portfolio.hu portálon, az Agrárszektor Konferencia weboldalán érhető el. Az űrlapot ide kattintva is le lehet tölteni. Legyen Ön is az év végi agrár-díjeső részese, nevezzen vagy jelöljön a rangos díjakra!

Ezen kívül egy kézi gereblye és egy ásó is tartozik a készlethez: ezek palládium-ötvözetből készültek, bőrborítású fogantyúval és Dior márkajelzéssel. A készlet összecsukható és hordozható, de a legjobb, ha két használat között egy speciális dobozban, vagy tasakban tárolja az ember, hogy mindig olyan jó állapotban maradjon, mint új korában.

Az eleganciának és a stílusnak persze ára is van: a Dior kertész készletét potom 8700 euróért lehet megrendelni a divatcég oldaláról. Ez valamivel több, mint 3,4 millió forint, ami - valljuk be - igazán csekély ár ahhoz képest, hogy mennyit kapunk érte.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Sustainable World 2023
A fenntarthatóság szükséges szektorsemleges lépés!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Találkozzunk június 8-án Balatonfüreden!
BUDAPEST - Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!
Ingyenes rendezvény június 6-án!
EZT OLVASTAD MÁR?