Ez durva: milliós szerszámokkal törne be a kertészeti ágazatba a nagy divatmárka

Ez durva: milliós szerszámokkal törne be a kertészeti ágazatba a nagy divatmárka

agrarszektor.hu
A kertészkedés mindig is megnyugtató, bizonyos nyugodt méltóságot sugárzó tevékenység volt. A kertjét ápoló emberhez pedig a megfontolt, önmagával és a természettel harmóniában levő személy képét társítjuk. A Dior új termékének, egy kertész készletnek köszönhetően viszont immáron az elegáns és a stílusos jelzőket is hozzákapcsolhatjuk az előbbi képhez. Ezzel az összecsukható kerti székkel, valamint a hozzá tartozó kézi ásóval és gereblyével úgy kertészkedhetünk, ahogy korábban még soha!

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

A szettet Kim Jones tervezte, mégpedig Christian Dior virágok és kertek iránti szeretetének emléket állítva. A készlet alapja egy bézs vagy fekete borjúbőrből készült összecsukható szék, amely a ház ikonikus Saddle táskájára utal. A Saddle táska íves formái zsebként jelennek meg a széken, amelyet egy akasztó és egy palládiumból készült Dior márkajelzés egészít ki - olvasható Hypebeast oldalán.

Idén is év végi díjeső az agráriumban - Nevezzen és nyerjen Ön is!

Idén nyolcadik alkalommal hirdeti meg a Portfolio Csoport rangos agrárdíjas pályázatát, amelynek célja, hogy egy-egy évben díjazni lehessen a legkiemelkedőbb agrárgazdasági teljesítményeket. A november 30. -december 1-i kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencián az ágazat szereplői az Év női agrárvállalkozója díjat, az Év fiatal agrárszakembere díjat, az Év kertészete díjat, az Év állattenyésztője díjat, az Év növénytermelője díjat, az Év agrárinnovációja díjat, az Év agrárberuházása díjat és a Portfolio Agrárgazdaságért díjat nyerhetik el. A rangos díjakat - amelyeket a november 30-i szakmai program zárásaként, ünnepélyes keretek között adunk át - színvonalas szakmai zsűri ítéli oda. A díjakra a hazai agrárgazdasági élet bármely szereplője pályázhat, illetve javasolhat jelölteket. A Portfolio a nevezéseket az agrarszektordijak@portfolio.hu e-mail címen fogadja 2022. július 31-ig. A jelentkezésekhez, illetve a nevezésekhez egy űrlapot kell kitölteni és beküldeni, amely a portfolio.hu portálon, az Agrárszektor Konferencia weboldalán érhető el. Az űrlapot ide kattintva is le lehet tölteni. Legyen Ön is az év végi agrár-díjeső részese, nevezzen vagy jelöljön a rangos díjakra!

Ezen kívül egy kézi gereblye és egy ásó is tartozik a készlethez: ezek palládium-ötvözetből készültek, bőrborítású fogantyúval és Dior márkajelzéssel. A készlet összecsukható és hordozható, de a legjobb, ha két használat között egy speciális dobozban, vagy tasakban tárolja az ember, hogy mindig olyan jó állapotban maradjon, mint új korában.

Az eleganciának és a stílusnak persze ára is van: a Dior kertész készletét potom 8700 euróért lehet megrendelni a divatcég oldaláról. Ez valamivel több, mint 3,4 millió forint, ami - valljuk be - igazán csekély ár ahhoz képest, hogy mennyit kapunk érte.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. február 23. 06:02