Elképesztő! Nyári melegre készülhetünk vasárnap

MTI
Habár szombaton kezdetben még felhős, csapadékos idő várható, délutánra azonban a felhőzet felszakadozik majd. Vasárnap ezzel szemben napos, száraz idő várható, a hőmérséklet pedig akár 23 fok is lehet.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Szombaton délután délnyugat felől fokozatosan felszakadozik majd a felhőzet, ezzel együtt pedig a csapadék is megszűnik, és éjszaka már legfeljebb csak az északkeleti tájakon lehet kisebb eső. Vasárnap már túlnyomóan napos, száraz időre van kilátás.

Szombaton az északnyugati, nyugati szelet az ország északkeleti felében, majd egy átmeneti mérséklődés után vasárnap a délnyugatira forduló szelet elsősorban a Nyugat-Dunántúlon erős lökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 8 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 17 és 23 fok között várható.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?