30 fok áprilisban? Erre senki sem számított

MTI
Csütörtökön a napsütésé lesz a főszerep, a középső tájakon azonban zápor, zivatar is kialakulhat. Több helyen viharossá fokozódhat a szél, a legmagasabb hőmérséklet azonban 28 fok is lehet. Péntek délután egyre több területen növekszik majd meg a felhőzet, nappal azonban akár 30 fokot is mérhetünk majd.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Csütörtökön a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható, zápor és zivatar pedig főleg a középső tájakon alakulhat ki. A délies szél nagy területen megerősödik, az Alpokalján és a Kisalföldön olykor viharossá is fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 14 fok között alakul, de kisebb körzetekben 10 fok alá hűlhet a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 23 és 28 fok között várható.

Április 26-án rendezi meg a Portfolio gazdasági portál a Nyugat-magyarországi Agrárfórumot, amely a Pápai Agrárexpó első számai szakmai rendezvényének számít. A konferencián az agrárgazdaság legaktuálisabb témáiról kaphatnak naprakész információkat a résztvevők. A kiemelt témák között szerepel az agráradózási reform, a generációváltás és a sertéságazati helyzet. Ha tájékozott akar lenni az agráriumban, jöjjön el a Nyugat-magyarországi Agrárfórumra április 26-án! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most!

Pénteken fátyolfelhős, napos idő lesz, majd késő délutántól nyugaton növekedni, vastagodni kezd a felhőzet, és este a Dunántúl nyugati részén már zápor, zivatar is előfordulhat. A déli, délnyugati szél nagy területen megerősödik, zivatar környezetében viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között alakul.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?