Bekeményít a tél: kegyetlen mínuszok lesznek a következő napokban

agrarszektor.hu
Kemény hajnali fagyokra kell készülni a következő napokban a havas északi, északkeleti tájakon - írja az Időkép. Ez azt jelenti, hogy ezeken a területeken a szélcsendes és kevésbé felhős időnek köszönhetően a reggeli órákra akár -10, de van ahol -15 fokra is csökkenhet a hőmérséklet. Az ország többi részén hideg, száraz idő várható, napközben a minimum a -4, a maximum a +5 fok lesz.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A hétfői havazás elsősorban az északi, északkeleti tájakra hozott nagyobb havat, mely meg is marad a következő napokban. Ennek, a szélcsendes időnek, valamint az éjszakák első felében a kevésbé felhős időnek köszönhetően erőteljes lesz a kisugárzás, így a levegő a hajnali órákra nagyon le fog hűlni. Emiatt következő napokban a reggeli órákra akár -10 fok alá, helyenként -15 fok köré csökkenhet a hőmérséklet.

Az ország többi részén szerdán hideg, száraz idő várható. Reggelre többfelé pára, köd, zúzmarás köd képződhet, néhol ónos szitálás, hószállingózás is előfordulhat. Délután helyenként kisüthet a nap. Északnyugaton élénk lehet a délkeleti szél. Napközben -4 és +5 fokot mérhetünk, fagypont alatt a havas, tartósan felhős tájakon marad a hőmérséklet. 

Címlapkép forrása: Getty Images

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?