Bekeményít a tél: kegyetlen mínuszok lesznek a következő napokban

agrarszektor.hu
Kemény hajnali fagyokra kell készülni a következő napokban a havas északi, északkeleti tájakon - írja az Időkép. Ez azt jelenti, hogy ezeken a területeken a szélcsendes és kevésbé felhős időnek köszönhetően a reggeli órákra akár -10, de van ahol -15 fokra is csökkenhet a hőmérséklet. Az ország többi részén hideg, száraz idő várható, napközben a minimum a -4, a maximum a +5 fok lesz.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A hétfői havazás elsősorban az északi, északkeleti tájakra hozott nagyobb havat, mely meg is marad a következő napokban. Ennek, a szélcsendes időnek, valamint az éjszakák első felében a kevésbé felhős időnek köszönhetően erőteljes lesz a kisugárzás, így a levegő a hajnali órákra nagyon le fog hűlni. Emiatt következő napokban a reggeli órákra akár -10 fok alá, helyenként -15 fok köré csökkenhet a hőmérséklet.

Az ország többi részén szerdán hideg, száraz idő várható. Reggelre többfelé pára, köd, zúzmarás köd képződhet, néhol ónos szitálás, hószállingózás is előfordulhat. Délután helyenként kisüthet a nap. Északnyugaton élénk lehet a délkeleti szél. Napközben -4 és +5 fokot mérhetünk, fagypont alatt a havas, tartósan felhős tájakon marad a hőmérséklet. 

Címlapkép forrása: Getty Images

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?