Hétvégén visszatér a kánikula: kegyetlenül meleg napok jönnek

Hétvégén visszatér a kánikula: kegyetlenül meleg napok jönnek

MTI
Sok napsütés és hőség várható a hétvégén - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) országos, középtávú előrejelzéséből.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Pénteken sok lesz a napsütés, csapadék nem várható. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 15-20 Celsius-fok között alakul, de a szélvédett részeken néhány fokkal hűvösebb lehet a hajnal. A legmagasabb hőmérséklet 30-34 fok között valószínű. A hőség veszélye miatt péntekre Budapestre, Pest, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád-Csanád, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Tolna megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.

Szombaton napos idő várható többnyire kevés gomoly- és fátyolfelhővel. A minimumhőmérséklet 15-21, a maximumhőmérséklet 31-34 fok között alakul.

Vasárnap is napsütéses időre kell készülni. Legfeljebb egy-egy zápor, zivatar fordulhat elő a délutáni, esti órákban. A leghidegebb órákban 15-21 fok lesz. Napközben 30-33 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?