Ismét bekeményít a tél: erősen csapadékos, fagyos hétnek nézünk elébe

Ismét bekeményít a tél: erősen csapadékos, fagyos hétnek nézünk elébe

agrarszektor.hu
Északon több mint egy havi mennyiség hullhat a hét közepéig, de máshol is sok csapadék várható.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Csütörtöktől bekeményít a tél, Szibéria felől fagyos légtömeg zúdul Magyarországra. Addig viszont sorozatban követik egymást az újabb és újabb mediterrán ciklonok, így a hét első felében országszerte sok csapadék várható, északon 40-50 mm is lehullhat csütörtökig, írta meg az Időkép.

Forrás: Időkép

Szerdáig nagyrészt eső várható, de északon, északnyugaton időnként havas eső, havazás, főként az Északi-középhegység térségében ónos eső is előfordulhat. Szerda éjjeltől, csütörtök hajnaltól aztán egyre nagyobb területen válthatja havazás az esőt, de ennek kimenetele még meglehetősen bizonytalan.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Az IKR Agrárral a gabonapiacon az egész kontinens erőforrása a gazdáért dolgozik (x)

Az orosz-ukrán háború miatt a piacokat elöntő olcsó gabona, hazánk legfontosabb olaszországi exportpiacán feltörekvő szerb és román termelők – az elmúlt években a magyar vetésstruktúra fennmaradását a legtöbben az éghajlatváltozástól féltették, de látszik, hogy az agrárium legégetőbb kihívását az erősödő partnerek jelentik.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 14. 06:02