Berobban az ősz az országba: rengeteg eső jön, akár 6 fok is lehet reggel

Berobban az ősz az országba: rengeteg eső jön, akár 6 fok is lehet reggel

agrarszektor.hu
A következő napokban biztosan nem tér vissza az igazi nyár az országba, egy magassági hidegörvény hatására ugyanis hűvös időre és gyakori csapadékra kell készülni a hét második felében. Így csütörtöktől kapunk egy kis ízelítőt a kora őszi időjárásból.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A következő napokban nem tér vissza az igazi nyár - írja az Időkép. A Brit-szigetek fölött egy anticiklon erősödik meg, melynek peremén egy magassági hidegörvény fűződik le a kontinens középső területei fölött. Ennek hatására csütörtök délutántól hazánkban is változékonyabbra fordul az időjárás, többfelé és több alkalommal is számítani kell esőre, záporokra, zivatarokra. Csütörtök reggel hűvös lesz, a völgyekben 6-7 fokig is lehűlhet a levegő, napközben még 21-27 fokra számíthatunk.

Pénteken és a hétvégén mindenhol 25 fok alatt marad a hőmérséklet, éjszakánként pedig 9-15 fok lesz jellemző. Pénteken kezdetben délen, délkeleten eshet, majd délután záporok, zivatarok alakulhatnak ki. Északon élénk lesz a légmozgás. Hétvégén sem maradunk szárazon, előreláthatóan többfelé, több alkalommal eleredhet az eső, záporok, helyenként zivatarok is kialakulhatnak. Kevesebb csapadékra, több napsütésre előreláthatóan vasárnap számíthatunk, de ekkor többfelé megerősödhet a szél.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?