Csavar jöhet az időjárásban: ez vár a magyarokra a következő napokban

Csavar jöhet az időjárásban: ez vár a magyarokra a következő napokban

MTI
A hétvégén is folytatódik a kánikula: szombaton 28-36 Celsius-fok várható, majd vasárnapra némileg csökken a meleg, és elszórtan záporok-zivatarok jelenhetnek meg, a legmelegebb órákban 27-33 Celsius-fok valószínű - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Pénteken változó vastagságú és mennyiségű fátyolfelhőzet, illetve szaharai por szűri, zavarja a napsütést, emellett gomolyfelhők is képződhetnek. Csapadék nem lesz, a keleties szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 30-38 Celsius-fok között várható, a déli országrészben lesz a legmelegebb.

Szombaton szakadozott felhőzet, illetve gomolyfelhő-képződés mellett sok lesz a napsütés, szórványosan várható zápor, zivatar. A szél egyre többfelé északnyugatira fordul és a Dunántúlon nagyobb területen megerősödik. A hajnali 16-24 Celsius-fokról délutánra 28-36 Celsius-fok közé melegszik fel a levegő, délkeleten lesz a melegebb.

Vasárnap sok napsütés várható gomoly- és fátyolfelhőkkel, elszórtan fordulhat elő zápor, zivatar. Többfelé megélénkül, a Tiszántúlon és a Nyugat-Dunántúlon időnként megerősödik az északi, északkeleti szél, a hőmérséklet minimuma 15 és 22, maximuma 27 és 33 Celsius-fok között várható.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?