Egyre több ilyen fa van a borsodi települések utcáin: mi történik itt?

Egyre több ilyen fa van a borsodi települések utcáin: mi történik itt?

MTI
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei önkormányzatok különösen nagy lelkesedéssel fogadják a Településfásítási programot, ami jó visszajelzés számunkra - mondta az Agrárminisztérium (AM) csütörtöki közleménye szerint László Tibor Zoltán környezetvédelemért felelős helyettes államtitkár a taktaharkányi faültetésen.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Településfásítási program az Agrárminisztérium 2019-ben meghirdetett Országfásítási programjának része, amelyben a 10 ezer fő alatti települések vesznek részt. Tavaly június óta megduplázott keretösszeggel és sorfa mennyiséggel folytatódik a program. Magyarország kormánya 1,5 milliárd forintot szánt a programra, amelynek őszi és tavaszi üteme alatt 1350 településen, 36 ezer sorfát ültetnek el - mondta László Tibor Zoltán.

László Tibor Zoltán beszámolt arról, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megye kiemelkedik a településfásítási programból. A helyi önkormányzatok részéről különösen nagy lelkesedés kíséri ezt a vidékfejlesztési kezdeményezést - tette hozzá.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?