2024. július 27. szombat Olga, Liliána
Havazás jöhet kedden: térképen mutatjuk, hol várható hó az országban

Havazás jöhet kedden: térképen mutatjuk, hol várható hó az országban

agrarszektor.hu
Hétfő délután, este délnyugat, nyugat felől egy kiterjedt csapadékmező érkezik, mely elsősorban esőt, záporokat hoz magával. Ez a csapadékmező a hétfő éjszaka folyamán tovább terjeszkedik kelet felé, és kedd reggelig, délelőttig szinte mindenhol várható eső. Ugyanakkor az országnak lesznek olyan területei, ahol bizony havazás is előfordulhat.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Kedden délután még a keleti és az északkeleti országrészben lesz szükség az esernyőkre, miközben nyugat felől egyre nagyobb területen felszakadozik a felhőzet, és süthet ki a nap. Ugyanakkor kedden a hajnali, reggeli órákban az Északi-középhegység magasabb részein az esőt átmenetileg havas eső, havazás válthatja fel. Így a legmagasabb északi hegycsúcsokon akár néhány centiméternyi hótakaró is kialakulhat. Viszont tartósan ez a hóréteg sem fog megmaradni, ugyanis az azt követő napok fagypont feletti nappali hőmérsékeletei miatt folyamatosan olvadni fog - írja az Időkép.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31