Pellenc C35 és C45 - forradalom a metszésben

Pellenc C35 és C45 - forradalom a metszésben (x)

PR
A műszaki termékek a 17. században kezdődő Ipari forradalom óta töretlenül fejlődnek, és a gyártók folyamatosan arra törekednek, hogy a legújabb technológiák segítségével biztonságosabbá és hatékonyabbá tegyék mindennapjainkat. A metszőollók is komoly evolúciós fejlődésen estek át, elég csak egy 30-40 évvel ezelőtti metszőollót összehasonlítani egy mai akkumulátoros társával.

A Pellenc akkumulátoros metszőollói is komoly fejlődésen mentek keresztül, mellyel elérték, hogy a Vinion és Prunion típusú metszőollók az egyik legkedveltebb márkává váltak a szőlészek, borászok, gyümölcstermesztők és kertészek körében. Ám a fejlődés a metszőollók körében is töretlenül folytatódik, így a Pellenc megalkotta a metszőollók új generációját C35 és C45 típusnévvel. A C35 és C45 elnevezés a vágási átmérőre utal mm-ben.

Az új generációs C35 és C45 metszőollók megtartották elődjeik pozitív tulajdonságait, mint az alacsony súly (720 és 865 gramm), legalább egy napos megszakítás nélküli munkalehetőség, erőteljes vágás, ugyanakkor ezekkel párhuzamosan néhány jelentős változtatást is végrehajtottak rajtuk:

1. Activ'Security biztonsági rendszer: az új, Pellenc által fejlesztett rendszer megakadályozza, hogy a metszőolló használója a kezét vagy az ujját megvágja. A rendszer működése az emberi test áramvezető képességén alapszik, melyet használat előtt kalibrálással kell aktiválni.

2. Költséghatékonyság: a metszőolló géptest és a belső alkatrészek új összetételűek, nagyobb szilárdságúak lettek elődjeiknél. A gyártó a korábbinál erőteljesebb, hosszabb teszteket hajtott végre az új típuson, ennek köszönhetően a karbantartási ciklusok a korábbi 200 óráról 400 órára növekedtek

3. Integrált zsírzószem: a penge tengelyébe épített zsírzószem használatával jelentően növelhető a szerszám teljes élettartama.

4. Akkumulátor- élettartam: a 150 és 150P akkumulátorok élettartama 20%-kal növekedett.

5. Pellenc motormenedzsment: erőteljes és tökéletesen szabályozott vágás még alacsony sebesség mellett is, ezáltal páratlan pontosság érhető el.

Az új metszőollók háromféle akkumulátorral kerülnek forgalomba, és a legnagyobb kapacitású (250 Wh) áramforrásról más Pellenc szerszámok is üzemeltethetők, akár Cultivion kapa vagy Selion láncfűrészek is. Ennek segítségével egy időben akár több munkafolyamatot el tudunk végezni ugyanazzal az akkumulátorral.

A C35 és C45 típusú metszőollóknál alkalmazott összes újítás azt kívánja szolgálni, hogy ezekkel a szerszámokkal produktívan, kiváló minőségben és az Activ'Security biztonsági rendszernek köszönhetően maximális biztonság mellett tudjuk végrehajtani a metszésiműveletet, legyen szó akár szőlőről, gyümölcsösről vagy kertészetről.

Bővebb információkért keresse alkatrész értékesítési kollégáinkat!

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?