Kiderült, jön-e fagy februárban itthon: erre jobb lesz felkészülni

Kiderült, jön-e fagy februárban itthon: erre jobb lesz felkészülni

agrarszektor.hu
Míg tegnap több helyen lement hajnalra fagypontig a hőmérséklet, a fagyzugos helyeken kevéssel az alá, addig a ma reggel jóval enyhébb. Fagy ugyanis már sehol sem volt, nem egy helyen pedig 10 fok alá sem hűlt a levegő.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Dunántúlon kevésbé, a legtöbb helyen viszont 6-7 fokkal, néhol ennél többel enyhébb a reggel a tegnapihoz képest. Téli fordulat a hónapban már nem várható, a hajnalok többnyire fagymentesek lesznek, legfeljebb néhol éri el a 0 fokot a hőmérséklet - írja az Időkép

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?